32_176_angialis-argiolas-500.png

Angialis. Bianco Dolce. Vino da tavola di Sardegna. 50 cl.

Angialis. Bianco Dolce. Vino da tavola di Sardegna. 50 cl.

CLASSIFICATION

IGT (Typical Geographical Indication) white Isola dei Nuraghi.

PLACE OF ORIGIN

Siurgus estate, 230 m above sea level.

SOIL

Clayey-siliceous, tending to looseness, alternating layers of lithosols and sandstone.

GRAPE VARIETIES

Nasco, small amounts of Malvasia di Cagliari.

CLIMATE

Mediterranean, mild winters, limited rainfall, very hot and windy summers.

HARVESTING

By hand, after full ripening of the grapes on the vine.

VINIFICATION TECHNIQUE

Soft pressing, slow fermentation at controlled temperature 22-25 °C in steel vast and subsequent development in barriques. AGING

TASTING NOTES

Colour: Intense straw yellow.

Nose: Very intense primary aromas, distinctly Mediterranean. Terpenic characters

typical of Nasco.

Palate: Round, semisweet or almost sweet, fat, rich flavour recalling the primary aroma.

STORAGE

Constant temperature 18 °C, humidity 75%, controlled light, hohorizontal bottle.

SERVING

Small, tulip-shaped goblet with slightly flared rim, serving temperature 12 °C.



€ 25,50


Per info scrivici a enoteca.ca1935@gmail.com
oppure chiamaci a questi numeri
Tel. 070 655 611
Tel. 070 680 427
Tel. 070 670 532

Le immagini sono state scattate al momento dell’inserimento dei prodotti sul sito, e sono puramente rappresentative. Si prega di ignorare eventuali date riportate sulle confezioni, per avere conferma contattateci.

Alcuni paesi potrebbero richiedere un dazio doganale per l'importazione dei prodotti alcolici (vino, birra, liquori e distillati).

Nota: eventuali dazi e spese doganali sono da intendersi a carico del cliente.